Työkaluja Chaturbaten tokenien hakkerointiin – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää aiheesta

 

Internet on täynnä generaattoreita ja työkaluja, jotka lupaavat sinulle helppoja Chaturbaten tokeneita. Etsit luultavasti täydellistä sivustoa, jolla voit hankkia Chaturbate-tilillesi ilmaisia tokeneja. (Mitä ovat Chaturbaten tokenit ja paljonko ne maksavat? – Luo lisää täältä.)

Kuulostaa helpolta ja harmittomalta. Me kaikki etsimme helpointa mahdollista hauskanpitoa Chaturbate.com -sivustolta. Minulla on kuitenkin sinulle huonoja uutisia. Älä lopeta lukemista, koska tulet olemaan kiitollinen saamistasi tiedoista.

Chaturbaten tokenien hakkerointiin
Chaturbaten tokenien hakkerointiin

Jos olet täällä, olet luultavasti nähnyt monia epämääräisiä tai epäilyttäviä keinoja hankkia Chaturbaten tokeneja ja manipuloida Chaturbaten krediittiäsi. Saatat jopa miettiä, kuinka nämä keinot todella toimivat.

chaturbate token generaattori
chaturbate token generaattori

 

Toimivatko nämä Chaturbaten tokeneiden hankkimiskeinot todella?

Lyhyesi sanottuna… EIVÄT TOIMI!!!!!!!!!

>>Jo et halua asettaa omia tietojasi vaaraan käyttämällä näitä keinoja, paina tästä ja nauti Chaturbatesta turvallisesti sekä laillisesti.<<<

Usko minua. Näillä sivustoilla on vain kaksi tavoitetta:

 • Ansaita rahaa kävijöillä niin nopeasti kuin mahdollista.
 • Kerätä käyttäjien henkilökohtaisia tietoja ja herkkäluontoista dataa. Jopa Chaturbaten käyttäjänimiä ja salasanoja.
  Kuinka he sitten pystyvät tähän? Anna minun selittää hieman tarkemmin.

Erilaisia tokenien hakkerointitapoja

ONLINE-LISÄYS, GENERAATTORI, TÄYTTÄJÄ

Oletko koskaan käynyt tämän kaltaisella sivustolla?

fake chaturbate kalastusportaali
fake chaturbate kalastusportaali

Nämä niin sanotut ”krediitin lisäys” -sivustot saavat käyttäjän uskomaan (huijausvideoiden ja -kommenttien avulla), että he voivat saada ilmaisia lisäkrediittejä lisäämällä sivustolle alkuperäisiä Chaturbate-krediittejään. Lisäät sivulle käyttäjätunnuksesi (toisinaan jopa salasanan) ja he hoitavat vaikeimman osuuden. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?
Minä haluan kuitenkin ensin esittää yhden kysymyksen: Antaisitko kotisi avaimet tuntemattomalle, jos hän lupaisi tuoda sinulle uuden TV:n tai kassillisen rahaa? Olisit luultavasti epäileväinen.
Eli et luultavasti luopuisi avaimistasi.
Miksi siis antaisit käyttäjätunnuksesi tuntemattomalle?
Toinen tärkeä kysymys: Jos omistaisit kultamunan, antaisitko sen täysin ilmaisena tuntemattomille? Luultavasti et.
Joten miksi nämä sivuston ylläpitäjätkään antaisivat sinulle krediittiä täysin ilmaiseksi? Mitä itse luulet?
Älä siis usko heitä! Et saa mitään vaan sinun krediittisi varastetaan. (Tätä kutsutaan tietojenkalasteluksi.) He eivät kuitenkaan tyydy vain yhden sivun varastamiseen. Jos käytät samaa salasanaa monilla erisivustoilla, myös noiden sivustojen käyttäjätilisi ovat vaarassa.

KYSELYSIVUSTOT

On olemassa myös muita samantapaisia sivustoja: kerrottuasi sivustolle Chaturbate-käyttäjänimesi, sinut pakotetaan tekemään joukko erilaisia kyselyitä saadaksesi ilmaisen krediitin. Kerron sinulle kuitenkin nyt pienen salaisuuden. Lopulta et koskaan tule saamaan ilmaista krediittiäsi, vaikka täyttelisit loputtomasti kyselyitä. Usko minua, koska olen itse koittanut tätä.

Miksi nämä sivustot sitten ovat toiminnassa? Miten huijarit hyötyvät näistä sivustoista? Huijarit saavat suuret summat rahaa tehdyistä kyselyistä.

Löysin myös toisen samaan kategoriaan kuuluvan sivuston. Sivu oli täynnä mainoksia ja minun täytyi katsoa videoita. Tämä kaikki tuottaa huijareille lisää rahaa.

Yksi lempihuijauksistani on sivusto, jolle minun täytyy lisätä puhelinnumeroni todistaakseni, että en ole robotti. Ovatko he tosissaan? Älä koskaan lisää numeroasi näille sivustoille, koska sinut vain lisätään kalliiden palvelujen tilauslistalle.

Joten tältä alalta löytyy suuri kirjo erilaisia hyväksikäytön muotoja. Huijareiden tärkeimpänä tavoitteena on kuitenkin tehdä rahaa tietämättömillä vierailijoilla.

LADATTAVAT HAKKEROINTITYÖKALUT

Voit löytää netistä myös monia krediitin lisäysohjelmia (”token-generaattori ilman kyselyitä”). Lue lisää tämän kaltaisesta sivustosta:

chaturbate hack token ei kyselyä
chaturbate hack token ei kyselyä

 

Myös tämä sivusto on upean näköinen ja lupaa paljon, mutta käytännössä se tulee pettämään odotuksesi. Yleensä näillä sivustoilla on monia tyytyväisiä kommentteja ohjelmistosta. Älä kuitenkaan usko niihin. Huijarit ovat viisaita ja tietävät parhaat tavat narrata sinua.
Kommentit ovat tekaistuja, mutta oletkin jo varmaan arvannut sen. Huijarin löytäminen ei ole mitään rakettitiedettä.
No, takaisin asiaan. Sivu lupaa sinulle pääsyn loputtomiin token-varoihin. Sinun tarvitsee vain ladata ohjelma itsellesi.
Ja tässä vaiheessa voitkin sitten hyvästellä kaiken yksityisen datasi.

SELITÄN TARKEMMIN MIKSI:

Nämä krediitin lisäysohjelmat on varustettu haitallisella koodilla.
Mitä ohjelma todella tekee:

 • Lataa haittaohjelman suoraa laitteellesi
 • Avaa takaoven tietokoneeseesi. Eli heti ladattuasi ja asennettuasi ohjelman hakkerit pääsevät käsiksi kaikkiin tietokoneesi tiedostoihin. Tiedostosi eivät siis ole enää turvassa. He voivat ladata monia eri haittaohjelmia ja käyttää tietokonettasi taustalla sinun edes huomaamatta.
 • He voivat asentaa lukkoja tai salata koko kovalevysi, jonka jälkeen sinulta on helppoa kiristää rahaa näiden tietojen avaamiseksi taas käyttöösi.Bonus: Osa näistä yllä kuvatuista ladattavista ”hakkerointi”-ohjelmista latautuu zip-tiedostona. Avataksesi tiedoston sinun täytyy ensin vierailla toisella sivustolla, josta tämä raivostuttava matka alkaa. Ensin täytät muutaman kyselyn (haha… taas kerran…) saadaksesi salasanan, jolla voit avata tiedoston. Ärsyttävää, vai mitä? No, nuo salasanat eivät koskaan saavu perille ja sinun täytyy vierailla epäilyttävällä sivustolla uudestaan ja uudestaan. Tarvitseeko minun edes sanoa enempää?

Mitä seuraavaksi?

Onko olemassa toimivaa Chaturbaten tokenien hakkerointiin sopivaa työkalua? Jos kysyt minulta, niin vastaus on selvä EI.

>>>Jo et halua asettaa omia tietojasi vaaraan käyttämällä näitä keinoja, paina tästä ja nauti Chaturbatesta turvallisesti sekä laillisesti.<<<

Mitä tehdä, jos annoit omat tietosi jo yhdelle näistä sivustoista tai ehdit jo ladata epäilyttävän tiedoston?

JOS OLET ANTANUT CHATURBATEN KÄYTTÄJÄTIETOSI EPÄILYTTÄVÄLLE SIVUSTOLLE

 • Vaihda CTB-salasanaasi mahdollisimman nopeasti (ja älä koskaan käytä samaa salasanaa useilla eri sivustoilla).
 • Tarkista tilisi tokenien määrä siltä varalta, että huijarit käyttävät niitä.
 • Pyydä CTB:n tukea tarkistamaan näkyykö tililläsi epäilyttävää toimintaa.

JOS LATASIT EPÄILYTTÄVIÄ TIEDOSTOJA

 • Skannaa tietokoneesi antivirusohjelmalla.
 • Tee kaiken kattava skannaus Malwarebytes-ohjelmalla.
 • Tee varmuuskopio kaikista tärkeistä tiedostoistasi.
 • Jos tiedostosi on lukittu ja sinulta pyydetään rahaa niiden avaamiseksi, vieraile ”The No More Ransom Project” -sivustolla täällä.